Costes Fashion

Festival feels

By 19 June 2018 Fashion

Zonovergoten weekenden vol heerlijke tunes. We zitten midden in het festivalseizoen en staan te popelen om onze key looks uit te lichten. Welke items zijn je go-to voor een smashing rentree into festival season?

180612_Festival_post_02

DID ANYONE SAY LEOPARD?
Leopard lovers kunnen hun geluk niet op, want deze print is (hoe kan het ook anders) niet weg te denken van het festivalterrein. Uitlopende pantalons, sheer blouses, headbands en rokken, leopard is ruim vertegenwoordigd in onze festivalcollectie. Deze geliefde print is zomers, feminine, een tikkeltje edgy en daarmee de ultieme eyecatcher voor een stunning festival look. Combineer de leopard palazzo trousers met een velvet top en drapeer een kimono over je schouders voor de nodige coverage. Voor de all-eyes-on-you look hul je je in de maxi dress met all-over leopard print. Style je look af met dit seizoen’s most-wanted loafers, een fisherman cap & get ready to roar.

180612_Festival_post_03

SO BOHO
Fringes, crop tops, kant en gerafelde denims. Geen look siert het festivalterrein zoals Bohemian. Deze veelbesproken festivaltrend neemt ons mee terug naar de seventies en staat in het teken van dromerige looks met romantische accenten. Ga voor een denim short met country-style riem en tuck hier nonchalant een fringed blouse in. Ga voor een tikkeltje meer festivibe en laat je kanten bralette subtiel doorschemeren. Maak je look af met een zonnebril en bijpassende accessoires. Wat niet mag ontbreken in deze look: foil tattoos! Deze plaktattoos geven je outfit meer shine dan ooit (no worries, je wast ze er zo weer af).

180612_Festival_post_04

MAINSTAGE MATERIAL DENIM
Sun’s out, denim’s on. Geen cool girl betreedt het festivalterrein zonder denim. Style je favoriete spijkerrok met een coole tee en top je look af met een denim jacket. Ga voor een plain variant met vintage wassing of een oversized model met destroyed details. Eyecatcher: de Embro Denim Jacket met geborduurde details op de mouwen. Voeg wat kleur toe aan je outfit met een coole bum bag, een handy go-to voor je muntjes en tevens een ware must-have voor een statement look. Knoop de leopard bandana in je haar, om je pols of om je nek voor een vleugje edginess en je bent ready to rule the field.

You Might Also Like

[fbcomments]