Costes Fashion

Shoreline charm

By 5 June 2018 Fashion

Nu de temperatuur stijgt tot zomerse hoogtes, kunnen we het vakantieseizoen officieel inluiden. Dé tijd om te flaneren langs een tropische boulevard, je te settelen op het strand of de kustlijn te bewonderen vanaf het water. Let’s sail away!

180605_ClubDelPorto_post_02

Met zachte tinten in wit en blauw match je perfect bij de ambiance van de haven. Zoek je verkoeling op het water, ga dan voor een layered look. In de basis natuurlijk een bikini of swimsuit, want je moet altijd voorbereid zijn op een verfrissende duik. Layer up met een rokje of shorts, met denim zit je altijd goed. On top een luchtige blouse of flowy jasje, afgestyled met zomerse accessoires. Zo geef je jouw comfy look in een handomdraai een stunning twist. Maar het belangrijkste op vakantie is: do whatever floats your boat!

180605_ClubDelPorto_post_03

Flanerend langs de boulevard zorg je voor turning heads in een flowy look. Elegantie is key! Laat de pijpen van je wide leg pants wapperen en combineer met een stijlvolle blouse of top. Ruffles en kant maken jouw elegante look compleet. Een paar mooie sandalen en sieraden voor de finishing touch en je bent ready to stroll!

Ticket geboekt? Dan is het tijd om je koffers in te pakken met deze sunny essentials. Enjoy!

You Might Also Like

[fbcomments]