Costes Fashion

Team Costes: Meet Minou

By 7 June 2018 People behind the brand

Meet team Costes! In deze rubriek zetten we iemand uit team Costes in de spotlights. Benieuwd hoe het is om bij Costes te werken? Let’s meet Minou.

Wie? Minou. Leeftijd? 22 Lentes jong. Carrière? Sales Assistant bij Costes Deventer. Woont? In Deventer. Favoriete hotspot? Voor de perfecte namiddag en avond is De Bisschop in Deventer the place to be. Gezelligheid staat hier op nummer één! Voor een drankje, spelletje of een dansje, kun je mij hier vinden. Bucketlist? Eigenlijk heb ik te veel dingen die ik nog zou willen doen, van verre reizen maken tot de leukste festivals ontdekken. Favoriete Costes item? De Vintage High Waist Jeans.

Wat is jouw functie bij Costes?
Sales Assistant/Verkoopmedewerker

Wat doe je dan precies?
Samen met mijn team zorg ik er voor dat alle artikelen die wij ‘s ochtends binnen krijgen in de winkel worden verwerkt. Het is altijd spannend en leuk om te zien wat we elke dag weer voor nieuwe fashionable items binnenkrijgen. Daarnaast zorg ik dat de winkel gedurende de dag er netjes en mooi uit blijft zien en dat de rekken en tafels goed aangevuld zijn.
En het allerbelangrijkste: ik help de klanten door ze een passend advies te geven en ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit te laten lopen.

Wat is het eerste wat je doet op het werk?
Na het openen van de winkeldeuren en het schoonmaken starten wij de dag gezellig met een kop thee of koffie, natuurlijk ontbreken hier de koekjes niet bij! Tijdens dit koffie-momentje kletsen we gezellig bij en bespreken we de doelen voor die dag. Tenslotte stemmen we wie de meest inspirerende ‘’outfit of the day’’ aan heeft. Die persoon mag dan, als beloning, de hele dag de koperen button dragen!

Hoe ziet je team eruit?
Ons team bestaat uit vijftien super gezellige en lieve collega’s, de leeftijd is best variërend en dat maakt het team zo leuk.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij Costes?
Wanneer een klant door middel van mijn hulp met een super toffe outfit de winkel uit loopt. Ik ben ook ontzettend trots op het feit dat ik gevraagd ben voor deze blog en dat ik een fotoshoot heb mogen doen voor de Jobsite van Costes. Ik ben samen met een aantal anderen het gezicht van Costes. Hoe tof is dat!?

180606_Minou_post_02
Wat maakt werken bij Costes zo leuk?
Mijn team staat op nummer één! De gezelligheid binnen het team is voor mij de grootste reden om met plezier naar mijn werk te gaan. Daarnaast vind ik de uitdagingen die we voor elkaar bedenken en de passie voor fashion erg leuk.

Fijne Instagram kanalen om te volgen?
@queenofjetlags @lozthomas_tattoo

Wat zijn dé trends voor komend seizoen?
Wijde broeken, lange rokken, veel kleuren en prints. Eigenlijk is niks te gek voor deze zomer.

Wat is jouw OOTD?
Mijn vintage high waist jeans gecombineerd met een wit oversized t-shirt en om er wat kleur in te brengen: de floral print blazer. Deze outfit draag ik met een stoer enkellaarsje en een leuke ketting.

Wat zijn je hobby’s?
Je kunt mij vaak vinden in mijn favoriete bar voor een drankje en een hapje. Ik ben ook een fanatieke sporter, die drie a vier keer per week te vinden is in de sportschool.

Wat zijn je favoriete festivals?
‘’De Zwarte Cross’’ staat momenteel op nummer één, maar ‘’Into The Woods’’ staat ook op mijn programma deze zomer!

Wat zijn de voordelen van in het weekend werken?
Het weekend vliegt voorbij, doordat er altijd wel iets te doen is. De klanten zijn vrolijk en na een drukke zaterdag eindigen we vaak op het terras of bij de ijssalon.

Als mijn collega’s mij zouden kennen dan wisten ze dat ik…
…mega chaotisch ben, barst van de energie en altijd in ben voor gezelligheid.

Wil jij ook Sales Assistant bij Costes worden? Check hier onze vacatures en join team Costes! 

You Might Also Like

[fbcomments]