Costes Fashion

The shirt dress

By 14 June 2018 Fashion
Blue shirt dress

It’s a shirt. It’s a dress. Deze twee-in-één jurk is een lust voor het oog en een verademing voor je garderobe. De jurk veroverde een iconische positie in de jaren ’50 en is sindsdien niet weg te denken uit onze jurken stash. De shirt dress is geïnspireerd op het typische herenoverhemd en gefinetuned tot een empowering look voor de elegante vrouw. Nu kennen we de jurk als een stijlvol ensemble dat staat voor vrouwelijkheid. Maak een statement en draag deze jurk zowel casual als elegant.

Blue shirt dress

Met de shirt dress kun je alle kanten op. Zet de toon voor je daily look met de schoenen die je erbij matcht. Draag de overhemdjurk zonder twijfel tijdens office hours met een stel pumps of stijlvolle flats. De jurk is niet minder geschikt voor je leisure look. Accentueer je taille met een matching ceintuur en dress it down met fijne sandalen, slippers of sneakers voor een sporty twist.

180607_AllEyesOnYou_post_03

 

De shirt dress vind je in verschillende varianten. Casual in denim uitvoering, breezy blue met krijtstrepen of army green met een stoere finish. De knoopsluiting maakt dat je zelf kunt bepalen hoe je de jurk draagt. Rol je mouwen op voor een zomerse finish of laat ze juist lang voor de frisse momenten. Top de jurk af met een coole biker voor een stoere twist, of ga voor een blazer en je bent evening-appropriate.

180607_AllEyesOnYou_post_04

Inspired? Shop alle jurken

 

180607_AllEyesOnYou_post_05

You Might Also Like

[fbcomments]