Costes Fashion

Blushing leopard

By 30 July 2018 Fashion

Luipaard prints blijven hot! Dat vinden wij niet vervelend, zeker niet wanneer je de nieuwste leopard items van Costes ziet. In onze laatste collectie staat blushing leopard centraal: een zachte tint met panterprint die jouw look een soft statement geeft. Benieuwd hoe jij deze trend kunt combineren?180723_BlushingLeopard_post_02Start jouw outfit met een flowy rok met all-over leopard print. De neutrale kleuren van dit motief blend je moeiteloos met de items uit jouw kledingcollectie. Onze tip voor dit seizoen is een zachtroze statement T-shirt in combinatie met de nieuwe panterprint; een match made in heaven! Kies je liever voor een minimalistische look? Draag de rok dan met een witte basic tee, met als finishing touch een paar on-trend loafers.180723_BlushingLeopard_post_03Ook wanneer het aankomt op accessoires is blushing leopard de perfecte keuze! Deze tint mixt feilloos met al jouw gouden accessoires. Zo krijg je een genuanceerd geheel dankzij het zachtere kleurenpalet, terwijl het shimmering metaal direct voor een aangename eyecatcher zorgt. Draag bijvoorbeeld een paar gouden oorbellen met de leopard midi dress en show off your style!180723_BlushingLeopard_post_04

You Might Also Like

[fbcomments]