Costes Fashion

Keep it short

By 16 July 2018 Fashion

De temperaturen lopen weer flink op! Tijd voor het strand, festivals en terrasjes. Het ideale kledingstuk om op deze momenten te dragen is toch wel de short. Van denim shorts tot leopard shorts, we’ve got it all for you.

180710_Shorts_post_02

The leopard shorts

De leopard print is helemaal hot! Deze zomer mag dit printje zeker niet missen in je garderobe. Met deze print kan je alle kanten op gaan. Maak er bijvoorbeeld een stoere look van door te combineren met een paar bikerboots en een statement tee.

The sporty shorts

Ga voor een sportieve look met de Tassel Tape Shorts. Voeg een tee en een paar sneakers toe and you’re ready to go. Ook is deze short chiquer te stijlen met bijvoorbeeld een witte blouse en hakken. Deze variant is lekker luchtig en adds a touch of gold to your look.

180710_Shorts_post_03

The jungle shorts

Get that jungle vibe! Voeg wat kleur en zomerse prints toe aan je outfit met deze short. Printed shorts are a fun addition to your wardrobe. Ze zijn makkelijk te combineren met basic items.

The safari shorts

En stijgt het echt naar tropische temperaturen, dan is de Safari Short een lekker luchtige variant. Deze valt lekker soepel en heeft een strikceintuur voor een geaccentueerde taille.

Stijl de shorts op jouw manier! Find your favourite here.

180710_Shorts_post_04

You Might Also Like

[fbcomments]