Costes Fashion

New stores coming!

By 3 July 2018 Costes HQ

De komende maand is het tijd voor maar liefst 4 nieuwe Costes stores! In sommige steden verhuizen we naar een grotere locatie en in andere steden openen we eindelijk een langverwacht filiaal. Time to celebrate! Ben jij net als wij benieuwd naar de gelukkige plaatsen? Lees dan snel meer!

Leeuwarden – Nieuwestad 150
Op donderdag 5 juli is het eindelijk zo ver en opent Costes haar deuren voor het eerst in het prachtige Leeuwarden! Het winkelpand tegenover de Waag is helemaal ready voor alle shoppers uit de Friese hoofdstad. Ben jij die donderdag toevallig in de buurt van Leeuwarden? You’re in luck! Vanaf 9:30 uur gaan onze deuren open en krijgen de eerste 100 shoppers een giftcard van €10, €20, €50 of €100. Be there!

Utrecht – Hoog Catharijne
Een week later verhuist ons Utrechtse filiaal naar een nieuwe, grotere locatie. Op Hoog Catharijne zullen we daar vanaf donderdag 12 juli iedereen opnieuw verwelkomen met een brede glimlach en de meest uiteenlopende key pieces. Ook hier hebben we een spetterende openingsactie: één van de 100 giftcards voor de early birds en een heerlijke korting van €10 bij besteding vanaf €19,95. Zien we jou terug op donderdag 12 juli?

Den Bosch – Hooge Steenweg 25
De bourgondische hoofdstad van Brabant had al langer een prachtig Costes filiaal, maar gedurende de jaren zijn we enigszins uit onze voegen gegroeid. Tijd voor meer ruimte dus! Daarom openen we op donderdag 19 juli opnieuw onze deuren aan de Hooge Steenweg. Naast deze spectaculaire opening, met wederom giftcards en korting, is Den Bosch zeker de moeite waard om te kiezen als stad voor een dagtrip, waarbij je zeker een rondvaart moet nemen over de Binnendieze! We’ll meet you there!

Dordrecht – Bagijnhof 9
Het einde van juli sluiten we feestelijk af met een gloednieuwe Costes stad! Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver en zal Costes op donderdag 26 juli haar deuren openen aan het Bagijnhof in Dordrecht. Om 9:30 poppen we de champagne met giftcards voor de eerste 100 bezoekers en de hele dag €10 korting. Naast het feit dat deze stad een prachtig en historisch centrum heeft, kunnen alle fashion-lovers uit de wijde omgeving hun hart ophalen en hun garderobe uitbreiden met de nieuwste items! See you soon Dordrecht!180625_NewStore_post_02

You Might Also Like

[fbcomments]