Costes Fashion

The mini skirt

By 24 July 2018 Fashion

Skirts for days, of moeten we zeggen weeks? Het warme weer zet door en onze garderobe snakt naar verkoeling. We hebben het hier over een flinke dosis summer wear, denk aan soepelvallende jurken, luchtige tops, maar vooral veel rokken. Minirokken.

180628_Skirts_post_02

 

De minirok is een ware matchmaker. Ga voor casual cool in een rok in denim uitvoering met doorlopende knoopsluiting aan de voorkant en stoere pockets. Draag de rok met een printed T-shirt en chunky sneakers voor een sporty feeling. Daarnaast draag je de rok prima met een sheer top of blouse en stijlvolle sandalen voor een zomerse wandeling langs de boulevard.

De minirok mag ook op het festivalterrein niet ontbreken. Ga voor mainstage material en style de okergele corduroy skirt met een Western belt, een spaghettitop en stoere boots. Zowel de kleur als structuur van de rok matcht goed met army tinten en goud- of zilverkleurige accessoires.

Ga je voor ultra feminine, dan is de leopard skirt je go-to voor een city chic look. Combineer het item met zachte blushtinten, zoals poederroze, peach en off-white. Zo geef je dit spicy rokje een lieflijke touch. Tuck je T-shirt nonchalant in de rok, top je look af met een cool denim jack en gooi er een stel stoere sneakers onder. Holiday-ready? Grote kans dat dit lookje je koffer insneakt.

SHOP ROKKEN >

180628_Skirts_post_03

You Might Also Like

[fbcomments]