Costes Fashion

Happy new stores!

By 2 August 2018 Costes HQ

Hooray! Hoewel december nog ver van ons verwijderd is, was de afgelopend maand een ware feestmaand voor Costes. Er gingen maar liefst 4 nieuwe winkels open! Daarom vind je in deze blogpost een overzicht van alle nieuwe stores met daarbij een aantal city tips vanuit ons team. Get ready to plan your next trip!

180726_Re-Cap_StoreOpenings_post_02Waar ooit ons avontuur begon aan de Oudegracht, werd het tijd voor meer ruimte. In Utrecht zijn wij verhuisd naar het gloednieuwe Hoog Catharijne! Daar vind je een shimmering store met onze laatste key pieces, aangevuld met de fijnste basics. Ga vanuit Hoog Catharijne door naar de kenmerkende binnenstad, bewonder al het moois wat Utrecht te bieden heeft en eindig je dag met een drankje aan het water.

Shoppen: Costes Utrecht, Clarenburgplateau 2
Lunchen: The Streetfood Club, Janskerkhof 9
Drinken: Roost aan de Singel, Paardenveld 1

180726_Re-Cap_StoreOpenings_post_03Ook in de Brabantse hoofdstad werd het voor ons tijd om een groter pand op te zoeken! Zo namen we afscheid van de Bossche Markt en zijn we neergestreken aan de Hooge Steenweg. Ideaal wanneer je per trein naar Den Bosch komt, omdat je vanuit het station zo onze winkel in loopt. Neem voor je gaat shoppen een rondvaart over de Binnendieze en sluit de dag af met een bezoek aan de imposante Sint-Janskathedraal.

Shoppen: Costes Den Bosch, Hooge Steenweg 25
Lunchen: Nom Nom, Postelstraat 79
Drinken: Jeronimus Café, Markt 8

180726_Re-Cap_StoreOpenings_post_04Een van de nieuwe Costes steden is Leeuwarden. Deze Friese stad was voorheen al het bezoeken waard, maar is nu toch extra bijzonder door onze nieuwe winkel. Ook hier vind je alle items uit de laatste collecties en word je warm onthaald door onze collega’s. Vanuit deze sfeervolle store beland je zo in de historische binnenstad, waarbij je zeker moet gaan kijken bij de Oldehove en de Noorderplantage!

Shoppen: Costes Leeuwarden, Nieuwestad 150
Lunchen: Het Broodhuys, Nieuwestad 99
Drinken: Fruitbar Sis, Naauw 5a180726_Re-Cap_StoreOpenings_post_05

Last, but definitely not least! Na lang wachten ging onze store in Dordrecht open op donderdag 26 juli; het einde van onze feestmaand. In dit prachtige pand (kijk zeker even naar boven voor je naar binnen gaat!) kun je nu naar hartenlust de laatste trends shoppen. Start met een nieuwe garderobe in onze winkel en loop via de binnenstad naar de Groothoofdspoort. You won’t be disappointed!

Shoppen: Costes Dordrecht, Bagijnhof 9
Lunchen: No. 38 City Bakery Café, Nieuwstraat 38
Drinken: BRUT Food & Wine Bar, Groenmarkt 121

LOCATE YOUR STORE >

 

You Might Also Like

[fbcomments]