Costes Fashion

Wildest prints

By 16 August 2018 Fashion

Move over leopard, we luiden het najaar in met een wild, nieuw printje: de all-over tiger. Met deze print blijf je niet onopgemerkt en blaas je je herfstgarderobe nieuw (edgy) leven in. Ga all-out in de Tiger Blazer en bijpassende Tiger Trousers. Dit pak geeft je meer attitude dan ooit. Style je look af met een opvallende statement tee en een stoere bum bag. Top it off met een paar sporty sneakers en je rockt de streetstyle look van het seizoen. Vind je het complete pak too much? Break it down en combineer de pantalon met een effen top, blouse of knit óf andersom: style de blazer met een rustige denim of effen flare pantalon.

180814_LeopardPrint_post_02

De collectie barst van de roaring influences. Geplisseerde minirokken met all-over tiger heads, flowy blouses en gebreide pullovers met wild borduursel. Ontdek de wildste combinaties en vind jouw favoriet.

 

180814_LeopardPrint_post_03

 

 

You Might Also Like

[fbcomments]