Costes Fashion

Your daily go-to

By 8 August 2018 Fashion

Je kent het vast wel: je hebt een afspraak staan en ineens schiet de twijfel en stress over je outfit te binnen. Wat trek ik aan?! Vliegensvlug ga je langs verschillende opties tot je door alle kledingitems de looks niet meer ziet. Paniek! Maar gelukkig niet voor lang. Team Costes to the rescue!180730_denim_post_02In zulk soort situaties vertrouw je op onze favoriete daily go-to. Dit is een multi-inzetbare look met een casual feel, bestaande uit een blue jeans (bijvoorbeeld de blauwe mom jeans met zijstrepen) en een effen T-shirt met een artwork print. Trek deze winning combi aan en je bent klaar om te gaan, van ontbijtafspraak tot avondborrel.

Wanneer je deze effortless chic outfit een bijzondere twist wilt geven, is dat geen enkel probleem. Style een opvallende riem of een paar statement sneakers met het geheel. Door deze eyecatchers toe te voegen heeft jouw ensemble net dat beetje extra. Now walk like the world is your runway!

FIND YOUR GO-TO >

You Might Also Like

[fbcomments]