Costes Fashion

Team Costes: Meet Natasja

By 14 February 2019 People behind the brand

Meet team Costes! In deze rubriek zetten we iemand uit Team Costes in de spotlights. Benieuwd hoe het is om bij Costes te werken? Let’s meet Natasja!

Wie? Natasja. Leeftijd? 24 jaar jong. Carrière? Begonnen als Assistant Shopmanager bij Costes Amsterdam, nu werk ik in Costes Almere. Woont? In Almere. Favoriete hotspot? Daarvoor ga ik naar Amsterdam en dan naar de Vegan Junk Food Bar of Benji’s. Bucketlist? Ik houd ontzettend van reizen dus een wereldreis staat zeker op mijn bucketlist. Maar beginnen met een roadtrip door Europa lijkt me ook super tof! Favoriete Costes Item? Mag het er echt maar 1 zijn? Als ik moet kiezen ga ik voor mijn zwarte ruffle rokje met witte stipjes. In de zomer super leuk maar in het najaar ook met een grote trui er op!

Wat is jouw  functie bij Costes?
Ik ben Assistent Shopmanager.

Wat doe je dan precies?
Ik ben de rechterhand van de Shopmanager. Samen zorgen wij er voor dat alles op rolletjes loopt in de winkel. ‘sMorgens beginnen we met het checken van de mail en maken we de kassa’s in orde. Hierna beginnen we de dag met het team onder het genot van een lekker kopje thee en vaak nog wat lekkers. Daarnaast voer ik sollicitatie gesprekken om leuke meiden voor in ons team te vinden. Ik maak roosters, plaats bestellingen, neem de cijfers door, pas de winkel aan, ook ben ik het aanspreekpunt voor het team en zo kan ik nog wel even doorgaan, haha.

Hoe ziet je team eruit?
Mijn team bestaat uit bijna 20 gezellige meiden die allemaal houden van fashion en niet vies zijn van hard werken.

Waar ben je het meest trots op in jouw werk bij Costes?
Het meest trots ben ik op onze prachtige winkels met de super toffe collecties!

Wat maakt werken bij Costes zo leuk?
Ik mag mij 5 dagen per week bevinden tussen de leukste items en super fijne collega’s. Omdat je regelmatig bezoek krijgt vanuit het hoofdkantoor is dat contact goed en fijn. Elke ochtend sta ik weer te springen voor de nieuwe vracht om te zien wat voor toffe items we mogen gaan verkopen. Ook geeft het mij een super fijn gevoel als ik één van mijn meiden iets nieuws heb kunnen leren of een luisterend oor kan bieden wanneer zij dit nodig hebben. Door dit allemaal voelt werk niet eens meer als werk maar meer als een hobby!

Wat zijn de trends voor het komende seizoen?
Dit seizoen zal je veel animal prints zien. Naast de panter print is het slangenprintje nu echt een MUST in je garderobe!

Wat is je OOTD?
Mijn OOTD is op het moment toch wel een midi skirt (met animal print), chunky sweater, bumbag en stoere boots er onder.

Aan welke trend heb jij je ooit schuldig gemaakt?
De foutste trend waar ik ooit aan meegedaan heb was toch wel het dragen van die ultra, ultra low waist broeken en dan het liefst gecombineerd met een paar Uggs. Mag ik dit wel “een trend” noemen eigenlijk??

Wat zijn je hobby’s?
In mijn vrije tijd vind ik vooral leuk om tijd door te brengen met mijn vriend of vriendinnen. Het liefst ga ik shoppen, lekker uit eten, bezoek ik plekjes waar ik nog niet ben geweest of maak ik een leuke reis! Maar een avondje netflixen op de bank en mijn konijn Woody knuffelen is ook super fijn.

Wat zijn je favoriete festivals?
Wish I could say Coachella of Burning man.. maar voor nu dan toch Amsterdam open air, haha!

Heb je tips voor mensen die ook Assistant Shopmanager bij Costes willen worden?
Wees jezelf! Als je van mode, hard werken, klanten helpen en leuke collega’s houdt dan zit je goed.

Wil jij ook Assistant Shopmanager bij Costes worden? Check hier onze vacatures en join Team Costes!

You Might Also Like

[fbcomments]