Costes Fashion

Behind the scenes: Spring/Summer 19

By 13 March 2019 Fashion

Door het regenachtige weer denkt niemand er nog aan, maar de Spring/Summer staat al snel voor de deur. Voor de Costes SS19 campagne reisden we de zon achterna naar Miami. Helaas kwamen we daar al snel van terug! De regen had ons gevolgd en onze gehele eerste dag viel letterlijk in het water. Gelukkig liet de zon ons niet alle dagen in de steek en nemen we je graag mee op tour door het zonnige Miami.

Get ready to take off
De Costes Spring/Summer collectie past perfect in de stad Miami waar city en tropical beach samenkomen. Met een team dat bestaat uit een fotograaf, 2 stylisten, producer, assistenten, de artdirector, de hair & make-up artist en natuurlijk het model zijn we op pad gegaan. Het productieteam had vooraf alles tot in de puntjes uitgewerkt zodat het op de tropische locaties soepel verliep.Om zoveel mogelijk van de collectie te kunnen shooten, werd er maximaal gebruik gemaakt van de dag en werden er lange dagen gemaakt. De eerste dag reisden we af naar het zuidelijke deel van Miami Beach: South Beach. Op deze locatie komen het witte strand, de heldere blauwe zee, het luxueuze leven en de populaire Ocean Drive samen tot de place to be.We zijn langs het traditionele Art Deco District bij Ocean Drive gegaan om gebruik te maken van de rijke architectuur. De gebouwen hebben kenmerkende vormen en zijn beschilderd met pastelkleuren, wat direct een zomers gevoel geeft. Ook het bijgelegen huis van de modelegende Gianni Versace, een klein stadspaleis op Ocean Drive, hebben we gebruikt als shoot locatie. Het bladgoud en mozaïek maken deze plek magisch en nemen je mee naar de jaren ’80, wat we nu veel terugzien in het modebeeld.

De dag sloten we af bij Casa Florida. Dit is een hippe hotspot waar je de avond in de Miami sfeer kan afsluiten. Door het interieur en de botanische uitstraling voel je hier de zomer in de lucht hangen, waar wij nu allemaal naar opzoek zijn!Feeling the Miami Summer vibe
We verbleven in een prachtig huis in North Miami. Dit huis leende zich perfect voor een shoot locatie en zijn hier dan ook de tweede dag gestart. Bij het zwembad hebben we met onze beachwear een poolparty gecreëerd en met 23 graden was dit prima vertoeven! In de middag zijn we richting de ‘shopping area’ gegaan. We hebben het hier over Lincoln Road. Deze straat is autovrij en de winkels en terrassen wisselen hier in het straatbeeld.Wat is Miami zonder het strand? Op het eiland Key Biscayne vonden we een heerlijk strand dat gelegen was in het recreatieve gebied Crandon Park. Een enorme leguaan verwelkomde het Costes team en tussen de palmbomen in hebben we onze prachtig beachwear kunnen schieten.

We kijken terug op een hele vette en goed geslaagde Spring/Summer shoot waar wij optimaal de Miami vibe hebben gevoeld. Hou ons vooral in de gaten en get that Miami Summer vibe!

Volg ons ook op Instagram: #costesgoesmiami

You Might Also Like

[fbcomments]