Costes Fashion

Collection Preview SS19!

By 4 March 2019 Fashion

Het is bijna zover! We laten de winter achter ons en maken met liefde plaats voor het zomerse weer. Dit betekent dat het tijd is om je najaarsgarderobe om te ruilen voor een summer proof versie. Daarom presenteren wij graag aan jou onze nieuwe Spring/Summer collectie.

Door de technologische ontwikkeling wordt onze wereld kleiner en neemt de reislustigheid sterk toe. Reis daarom met ons mee door verschillende culturen en laat je inspireren door de wereldse invloeden.

SAFARI CHIC

We nemen je mee op een stijlvol safari avontuur. Kleuren zijn geïnspireerd door de natuur en we veroveren de urban jungle met cognac en kaki prints. Maar wat is een jungle zonder beesten? De dierenprints blijven trending en spicen je safari look op. Dit Safari Chic thema vertaalt zich in vrouwelijke twill pakken, linnen T-shirts, tencel jurken en suedine items. De trenchcoat is de jas van dit seizoen en de Costes schoenen zijn volledig jungleproof.

NOMADIC FEVER

De etnische invloeden van Nomadic Fever blaast het zomerse thema nieuw leven in. Het kleurenpalet omvat natuur- en aardetinten. Roodachtige kleurtonen, cognac tinten, hoornknopen en fluweel geven je een nomadisch gevoel.

Costes geeft het startsein voor de zomerse beachwear. Mix je multi-kleurige streep bikini met een statement, maxi jurk en voel je als een nomade of word festival proof en combineer een velvet badpak met een sierlijke, lange rok. Ontwikkel je eigen signature look voor een never ending happy Summer!

DESERT STORM

Als je aan de desert denkt, denk je aan de zon. De kleurnuance okergeel is daarom ook erg belangrijk en geeft al snel een zonnig en sprankelend effect in je kledingkast. Nu is bijna elke dierenprint on-trend voor komend seizoen, maar de slang heeft toch echt wel de hoofdrol. Een stoere broek, top of trucker jacket, niets is te gek. Draag de prints bij elkaar voor een statement ensemble. Creëer een zinderend hete look met een jumpsuit of een top met opvallende schoudervormen, wat we ook vaker terugzien in het modebeeld.

HYPER PINK

We reizen terug naar wereldse steden. Dit thema is geïnspireerd op de streetstyles van afgelopen tijd. Roze domineert het pastelkleur beeld voor deze zomer. De zachte kleurtoon in een pak zorgt voor een gegarandeerde wow factor. De uitstraling is fris, jong en bruisend. Grafische prints zorgen voor een spannend mix-en-match resultaat. Naast strepen en stippen, willen we deze zomer massaal in de zebraprint lopen. De grafische pied-de-poule, bijvoorbeeld uitgevoerd in een vrouwelijke blazer, zorgt voor een on-trend benadering op klassieke ruiten waardoor traditionele motieven een hedendaagse twist krijgen. Niet te vergeten, de must-have voor elke modeliefhebber: de denim fietsbroek, ofwel bermuda. Zorg voor verrassende combinaties met zwarte denim items, waarmee je de ultieme streetstyle look creëert.

FLOWER POP

Voorjaar staat in het teken van bloemen. De grafische bloemenprints zijn dit seizoen wat abstracter en gestileerd. De polkadot is weer helemaal the way to go dit voorjaar. We zien deze stip niet alleen in de klassieke zwart/wit combinatie voorbijkomen, maar ook doen opvallende kleuraccenten zoals felgroen het goed. Combineer met een light denim met destroyed details voor een frisse look en voor een ethisch gevoel kies je gesmokte items.

THE BEACHCLUB

Groeten vanaf het strand van de Côte d’Azur! Flaneren langs bruisende boulevards en zonnen aan een azuurblauwe zee. De Beach club vertaalt deze zwoele sfeer in zachtblauwe kwaliteiten, zand kleuren en nautische streepdessins. De zachte, maar tevens sterke stof tencel komt veel terug in dit thema en zorgt voor luchtigheid en een optimaal draagcomfort. Het gebruik van kant en geborduurde bloemmotieven zorgen voor een romantische en vrouwelijke look. Ook is de katoenen T-shirt niet weg te denken en is een perfecte basis voor een 24/7 zomerlook. Vind je perfecte zomerse outfit voor op de boulevard of voor een lunch op het strand.

Dit voorjaar is de veelzijdigheid aan accessoires een echte aanwinst voor jouw collectie. Bij elk thema en elke look kun je een tal van accessoires combineren in verschillende prints en stijlen. Van schoenen en zonnebrillen, tot tassen en hoeden. Laat je inspireren! Pak je zonnebril en rieten hoed in een macramé tas voor een dagje strand en stop je portemonnee in een bumbag voor een cocktail op de boulevard. Kies voor open schoenen met een hak voor een charmante look of ga voor sandalen voor een stoere touch aan je outfit. Grote sieraden zoals oorringen geven een extra boost en een statement, waarbij verfijnde materialen zorgen voor rust en vrouwelijkheid.

Shop nu jouw favoriete look en be ready for the Summer!

You Might Also Like

[fbcomments]