Costes Fashion

Miami Suits You

By 19 March 2019 Fashion, Geen categorie

Dat pakken alleen voor mannen zijn is al lang verleden tijd. Het voorjaar staat voor de deur en we staan te popelen om onze suit uit de kast te halen. Deze trend zien we dan ook steeds vaker in het straatbeeld en daarom hebben wij onze powerful suits uitgelicht in onze Miami campagne shoot. Werken op kantoor of met vrienden naar een feestje? Met het pak kun je overal classy voor de dag komen. The woman suit is de perfecte day-to-night wear. Onze tip voor dit seizoen? Combineer de meest uiteenlopende kleuren met elkaar of steel de show met de ton-sur-ton look!

Inspired by
Het pak veroverende een iconische positie door Coco Chanel die in de jaren 20 de ‘mannenbroek’ introduceerde in de fashionscene. Het damespak is hierop geïnspireerd en is gefinetuned tot een empowering look voor de elegante vrouw. Deze feministische gedachte groeide in de jaren ‘80 uit tot een ware trend. Deze trend is nu niet meer weg te denken uit de wereldwijde fashionindustrie en is ieder jaar weer opnieuw te zien op de catwalk van de high-end modemerken.

Mix and style
Met de woman suit kun je alle kanten op. Ga voor een compleet geheel en kies voor een pak in dezelfde kleur. De ton-sur-ton look is de trend van het seizoen! Elegant en stijlvol in eenvoud. Ga je voor een speelsere look? Combineer dan de pantalons en blazers in verschillende kleuren en prints zoals de leopard en de snake. Mixen met prints en kleuren is de tip van dit seizoen. Hou je meer van een klassieke outfit? Kies dan een ruitenprint of ga voor een variant als de powervolle pied-de-poule! Combineer het pak met hakken waardoor je een vrouwelijke look creëert. Ben je meer van de stoere stijl? Draag dan jouw pak met een T-shirt en sneakers of loafers voor een edgy gevoel. Voor de warmere dagen ga je voor het pak met een short. Draag de blazer met de cycling short voor een on-trend look. Combineer de set met onze most-wanted sandalen en je bent ready to go. Dit pak is perfect voor het voorjaar en is daarmee de ultieme eye-catcher voor elk moment. Een broek met wijde pijpen geeft je pak een casual twist en door de luchtige materialen ben je helemaal klaar voor het voorjaar!

Suiting tips
Benieuwd hoe jij deze trend kunt combineren? We geven je graag nog wat basistips voor het dragen van het pak. De fitting van het pak is heel belangrijk. Ga je voor een blazer met een loose fit? Kies dan voor een smallere broek. Liever een getailleerde blazer? Dan kan je deze combineren met een broek met een wijdere pijp. Zo blijf je je vrouwelijke vormen terugzien. Maak je look af met de mooiste bijous en accessoires uit onze collectie. Ga voor grote of subtiele sieraden voor een stijlvolle look. De bumbag is dé tas van dit moment. Draag deze om je blazer en creëer zelf een zandlopereffect. Combineer deze look met een van onze stijlvolle zonnebrillen en je outfit is compleet. Stijl het pak op jouw manier en je bent klaar voor het nieuwe seizoen. Wij hebben 3 manieren voor je op een rijtje gezet waarop je het pak kunt dragen.

Ga je uit lunchen? Kies dan voor een basic T-shirt in combinatie met trendy prints zoals de leopard of de snake. Stijl je suit af met een classy zonnebril. Voor een serene office look ga je voor een eye-catching blouse in combinatie met subtiele bijous, met als finishing touch een opvallende cat-eye zonnebril. Heb je een feestje op de planning? Pak uit met een elegante singlet met kanten details en klassieke hakken. Maak deze stunning look af met een bijpassende tas.

It’s all about the suit!

You Might Also Like

[fbcomments]