Costes Fashion

A day in Miami

By 12 April 2019 Fashion, Geen categorie

Het is voorjaar! We verlangen naar zonnige dagen met luchtige fashion en relaxte momenten. Van onze Spring/Summer collectie gaan onze harten sneller kloppen. Dit is de tijd om je garderobe een upgrade te geven en zomerse items in te slaan. Bij een nieuw seizoen horen nieuwe trends. Dit seizoen zijn kleurrijke, speelse prints populairder dan ooit! De trendkleuren van het voorjaar zijn vrolijke kleuren zoals geel, oranje en roze maar ook de warme natuurtinten zoals: nude, okergeel en cognac zijn terug van weg geweest. It’s shop o’clock somewhere!

In Miami is Lincoln Street the place to be! Hier vind je leuke barretjes, gezellige markten en mooie winkels. Naar aanleiding van deze inspirerende plek hebben we de leukste Spring/Summer looks op een rijtje gezet.

Market strolling
Niets is zo fijn om je ochtend te beginnen met een hippe markt. Struin op een zonnige ochtend de gezellige markten af op Lincoln Road voor de lekkerste verse producten en geniet van de flirty city vibe van Miami! Ga op dit soort dagen voor een sierlijke look met een maxi skirt. Dit item is lekker luchtig en kan zowel tijdens de lente en zomer goed gedragen worden! Ga voor een maxi rok in een dieren- of bloemenprint en geef je outfit een boost. Deze rok kan goed gecombineerd worden met een blouse in dezelfde print voor een eye-catching geheel. Draag je outfit met sandalen en stijl het af met een strooien shopper. Deze tas is perfect voor het shoppen op de markt en geeft je een look een vintage effect. Stijl het geheel af met een statement zonnebril en je bent klaar voor het nieuwe seizoen. Forever chasing the sun!

Jump out for lunch!
Het zonnetje is al voelbaar, en horeca maakt zich klaar om de terrassen buiten op te zetten! Trommel je vriendinnen op voor een lunchdate en ga voor een throw-and-go optie met de jumpsuit. Hiermee zie je er in een handomdraai stijlvol uit. Op zomerse dagen ga je voor een jumpsuit met spaghettibandjes of korte mouwen. Kies op warme dagen een linnen jumspuit voor een optimaal draagcomfort wegens de luchtige stof. Ga voor een getailleerd model om je vrouwelijke figuur te accentueren.
Voor de koele dagen ga je voor een jumpsuit met lange mouwen en combineer je het geheel met een vest of jasje. Ga voor een stoere biker jacket of kies de tijdloze denim jacket. De jumpsuit is makkelijk te dragen en tegelijkertijd super fashionable. Draag de jumpsuit met sandalen, slippers of ga voor een stoere look met sneakers. Stijl af met een macramé tas en steel de show!

Shoppingtime!
Shoppen is altijd een goed idee. Vooral als het onder de palmbomen in de zon kan met geweldige winkels! Lincoln Street in Miami is hiervoor de ultieme locatie. Breng een dag door in Macy’s of laat je overdonderen door de grote winkels van Victoria Secret waar iedere vrouw van droomt. Terwijl je door de straten slentert wil je er natuurlijk wel modieus bijlopen. De midi jurk is hiervoor een perfecte keuze. De luchtige, soepele stof zorgt voor verkoeling tijdens de warme dagen en is erg handig voor het passen van je nieuwe outfits. Combineer de jurk met sandalen, slippers of ga voor een edgy twist met western boots. Ga voor een jurk in een opvallende print en maak een statement, of ga voor een effen kleur en stijl je jurk af met een city chic scrunchie of sjawl in je staart. Dit is zowel vrouwelijk als casual goed te stijlen. Combineer het geheel met een animal print shopper waar je al je aankopen gemakkelijk in kan opbergen en jouw dag kan niet meer stuk!

You Might Also Like

[fbcomments]