Costes Fashion

A night in Miami

By 1 April 2019 Fashion, Geen categorie, Hotspots

De temperaturen stijgen en naast de zonnige dagen, komen ook de zwoele zomeravonden er weer aan. Tijd om plek vrij te maken in je garderobe voor de mooiste ensembles voor een avondje uit. Van de frisse city vibe, nu verder naar het flirty avondgevoel en nemen je graag mee in onze ‘A night in Miami’ ervaring.

Het nachtleven in Miami is zwoel en is wereldberoemd: het is levendig, sexy en exclusief. Van dakterrassen tot clubs en van wijn- tot cocktailbars. Miami heeft bijzondere plekken die de ultieme avondervaring bieden en Casa Florida is daar 1 van. Casa Florida is een hippe cocktailbar waar je de avond met vriendinnen in sfeer kan afsluiten of juist mee kan inluiden. Door het interieur en de botanische uitstraling voel je hier gelijk de zomer in de lucht hangen.

Evening Occasions
Of je nu zin hebt in een heerlijke cocktail, een avond gaat stappen met vriendinnen of gewoon een terras wilt opzoeken, een goede outfit is voor iedere gelegenheid een must!

Cocktail Party
Optimaal genieten van een cocktail bij een fancy bar? Let’s get flowy en kies dan voor de suèdine jurk! Draag deze met sandalen voor een elegante look. Deze zachte stof zorgt naast een classy touch voor een optimaal draagcomfort. De maxi-jurk is ook een goede optie en is dit seizoen meer on-tend dan ooit. Ga voor een maxi-jurk in een opvallende animal print voor een wilde twist. Combineer de jurk met hoge naaldhakken voor een vrouwelijk accent. Zijn hakken niet je beste vrienden? Ga dan voor de animal sandalen of boots en steel de show met een gin-tonic in je hand!

Girls night out
Doorgaan tot in de latere uurtjes? Dan mag je outfit ook iets uitdagender. De metallic paperbag shorts is hiervoor de ultieme eye-catcher. Omdat de shorts in de taille valt, heeft het een afslankend effect. Combineer met een animal singlet voor een wat speelser geheel. Draag deze outfit met onze stijlvolle sandalen en dance the night away! Vergeet niet een bijpassende Summer coat mee te nemen om je warm te houden.

Classy but comfy
Drankje op het terras in de late avondzon? Kies dan voor de stijlvolle snake pants uit de collectie, voor als de zon gaat zakken en de frisse bries voelbaar wordt. Combineer de snake pants met een T-shirt met print en je ziet er niet te overdressed uit. Het T-shirt is op vele manieren te dragen, bijvoorbeeld met een stoere denim. Kies een leather look mini-rok voor een edgy twist of een suèdine rok voor een sierlijke uitstraling. Combineer dit met onze canvas sneaker en jouw avond kan niet meer stuk.

Miami vibes at home
Om nog meer in de Miami mood te komen, hebben wij onze favoriete zomerse nummers op een rijtje gezet in een Spotify lijst. Volg #costesgoesmiami en haal de Miami vibe in huis!

You Might Also Like

[fbcomments]