Costes Fashion

Dress Like Miami

By 22 April 2019 Fashion

De lente is begonnen en dat betekent dat de koude winterdagen verleden tijd zijn. We gaan de zonnige dagen tegemoet, dus het is tijd om je benen weer te laten zien met de leukste zomerjurken! Maar wat zijn nou de jurken trends van dit moment en hoe kun je deze het beste dragen bij verschillende temperaturen?

De jurk heeft in 100 jaar al veel verschillende vormen aangenomen. Van de Little Black Dress tot de galajurk en van de retro jurk tot de maxi-jurk. Sinds de hippie tijd is de maxi-jurk niet meer uit het modebeeld te denken en was in die tijd zeer geliefd. Deze zomer is de maxi-jurk terug van weggeweest en kunnen wij weer genieten van deze fijne trend!

Maxi maxi!
De maxi jurk is hét item van dit seizoen en zorgt voor een ultiem zomergevoel! Op koudere dagen kun je gaan voor een jurk met een dikkere stof, of combineer met een oversized trui, een denim jas en boots. Schijnt het zonnetje? Draag de jurk dan in een luchtige variant met stoere sneakers of ga voor sandalen met bijvoorbeeld een dierenprint. De vrouwelijke maxi jurk kan de hele lente en zomer perfect gedragen worden en is een echte eye-catcher!

Bring out your print side!
Mixen met prints en kleuren is de trick van dit seizoen. De animal prints zoals de leopard, snake en zebra blijven hot, maar maken ook plaats voor andere prints. Denk aan variatie in bloemen, stippen en strepen. Niets is te gek! Kies voor een print in combinatie met een felle kleur of als je een wat minder opvallende stijl hebt ga je voor bijvoorbeeld een natuurtint.

Wrap it up!
De overslag jurk, ook wel wrap dress genoemd, is ook één van de jurken trends van dit moment! Door het model is deze jurk perfect voor werk, een etentje of een dag eropuit. Daarbij zorgt het overslag effect voor een getailleerde fit en met de V-hals is de vrouwelijke decolleté on-spot. De perfect mix tussen sierlijk, elegant en praktisch, een echte must-have in je zomergarderobe!

Miami sounds
Onze #costesgoesmiami Spotify lijst nog niet ontdekt? Zoek ons snel op en breng de Miami sounds naar je woonkamer! Een gevarieerde muzieklijst met de meest vrolijke, zwoele en dansbare zomernummers. Get ready for the hot season!

You Might Also Like

[fbcomments]