Costes Fashion

#2 Neon Summer

By 22 May 2019 Fashion

De zomer van 2019 kent natuurlijk weer opvallende nieuwe trends. Tijdens deze warme tijd hebben we behoefte aan luchtige items in zomerse tinten. De vakantie, warme stranddagen en festivals komen er weer aan en dan wil je natuurlijk optimaal shinen. Hoe je dat doet? Ontdek de neontrend in dit nieuwe hoofdstuk van onze zomercampagne en laat je inspireren! 

Back on track
De neontrend is best wel even weggeweest en komt oorspronkelijk uit de eighties/nineties. Inmiddels komt neon in het straatbeeld steeds meer voor, nadat deze trend al een tijdje onder de radar groeide. Doordat de grotere modemerken neon opvallend in hun shows van de zomercollecties 2019 lieten terugkomen, werd neon ineens toegankelijk voor iedereen en gaven hierdoor een grote dosis inspiratie.

Om neon stijlvol te maken is het belangrijk om contrast in je look aan te brengen. Draag je neon items bijvoorbeeld met zachte natuurtinten en je zorgt voor een elegante, classy look. Naast dat de neonkleuren het meest tot hun recht komen in een solid item, kan neon ook zijn verwerkt in trending prints zoals de dierenprint, ruitenprint, stippen- of strepenprint.

Popping summer vibes
De neon col is een grote hit maar deze zomer worden ook items zoals bikini’s, jurkjes en tops in deze stijl populairder dan ooit. Ook voor accessoires zijn de neonkleuren perfect als detail. Draag een neon armbandje en geef je outfit een boost! Om de neontrend feilloos in je outfit terug te brengen combineer je neon met een item in een andere kleur. Dit kan perfect met een jumpsuit, jacket, broek of blouse. Draag de popping colours met een klassieke blazer in een ruitenprint of ga voor een legging in een animal print. Zo kan je het opvallende item subtiel in je outfit laten terugkomen.

Van top tot teen neon? Liever niet, maar als je naar een festival gaat mag je natuurlijk wel wat meer uitpakken. Ga voor een neon hoodie voor de frisse momenten of kies een neon mouwloze top met een col voor de warmere uurtjes. Over deze top draag je een oversized jacket en je bent good to go. Om deze trend kan je echt niet heen deze zomer. Maak een statement op de manier zoals jij dat wilt.

Hou je meer van een stoere outfit? Ga dan voor neon gecombineerd met denim. Een ware match made in heaven! Kies voor een printed T-shirt met neon details gecombineerd op een slim fit jeans met destroyes details. Om deze look af te maken draag je een denim jacket of sla je deze om de schouders. Wil je het liever wat vrouwelijker houden? Combineer de knallende kleuren dan met pasteltinten. Deze combinatie ligt misschien niet voor de hand maar met deze edgy combinatie creëer je een stunning summer look!

The neon zebra items are available from June in-store and online.

You Might Also Like

[fbcomments]