Costes Fashion

Dive into Miami

By 3 May 2019 Fashion

De zomer hangt in de lucht en de zomervakanties worden massaal geboekt. Onze garderobe snakt naar verkoeling en hiervoor is een nieuwe bikini of een nieuw badpak natuurlijk een must! Parelwitte stranden en felblauwe zeeën. De swimwear collectie van Costes is in Miami geschoten op de prachtige stranden van het eiland Key Biscayne. Hier kun je heerlijk paraderen in je bikini of badpak. Ga voor een mooie strandjurk, een kaftan of stijl je badpak af met een flirty rokje voor een stijlvolle look. Of je nou gaat zonnen, zwemmen of loungen, de zomercollectie van Costes heeft beachwear voor elke gelegenheid!

What’s trending
De trends op het gebied van swimwear zijn dit seizoen hoog uitgesneden bikini’s en badpakken, high waisted broekjes en vooral printjes, welke niet meer zijn weg te denken uit de modewereld. Van de populaire animal prints tot een gestreepte of gebloemde print in allerlei kleuren, het kan allemaal dit seizoen!

Natuurlijk kom je niet alleen op zonovergoten plekken om te zonnen. Hiervoor heb je zomerse, flowy items nodig! Heb je op een zwoele zomeravond een etentje of ga je gezellig een drankje doen? Dan zijn de zomerjurken en kaftans uit de collectie de perfecte optie. Ga voor een tropical print zoals het palmblad of hul je in de sierlijke boho dress. Heb je een poolparty? Stijl dan je swimwear af met een kaftan of een cover-up en draag hier een bumbag bij voor de finishing touch. Zo komt ook je figuur mooi uit door het accent in de taille. Combineer je looks met de bijpassende schelpenaccessoires, een eye-catching zonnebril en ga voor stijlvolle sandalen voor een zomerse wandeling langs de boulevard.

Figure it out
De collectie heeft voor ieder wat wils. Welke bikini of welk badpak mooi staat hangt af van je figuur. Heb je een H-lijn figuur? Vestig dan de aandacht op de bovenkant met een top met een print of een motief. Voor een A-lijn figuur is een badpak of een bikini met een push-up of beugel een goede optie. Leg hierdoor het accent op de bovenkant of doe dit door middel van een print of motief. Een O-lijn figuur kan het beste kiezen voor hoog uitgesneden broekjes om een accent te leggen op de slanke benen. Hierdoor oogt het hele lichaam slanker. Bij een X-lijn, ofwel zandloperfiguur is veel mogelijk. Kies voor een hoog uitgesneden broekje of een getailleerd badpak om je taille mooi uit te laten komen.

Breathtaking beaches
Voor de Miami vibes hebben we de mooiste stranden van de stad op een rijtje gezet. Voor het ultieme strand gevoel ga je naar South Beach. Hier is het zien en gezien worden dus neem vooral je mooiste beachwear mee want paraderen over strand is hier toegestaan. Neem vooral ook een kijkje bij Ocean Drive. De bekendste straat van Miami die aan dit strand grenst.

Bal Harbour is een klein strandje in een mooi, fancy gedeelte van Miami. Het ligt ten noorden van Surfside. Hier liggen zelfs sportparcours aangelegd dus is dit the place to be voor de sporty types.

Haulover beach ligt tussen de buurstranden Sunny Isles Beach en Bal Harbour. Je kunt hier heerlijk vertoeven en is ook nog eens een fantastische surfspot!

Het strand Bill Baggs Beach is op het eiland Key Biscayne. Dit is een eilandje ten zuiden van Miami Beach. Hier vind je prachtige zandstranden met wuivende palmbomen. Dit strand wordt zelfs één van de mooiste stranden van Amerika genoemd!

Het strand Sunny Isles Beach is een gemoderniseerd strand met een luxe uitstraling. Het is een drie kilometer lange kustlijn met hotels en souvenirshops. Er is hier dus genoeg te zien!

Hou je deze zomer vooral niet in, maar pak uit met de mooiste beachwear en steel de show thuis of op jouw aankomende vakantiebestemming!

You Might Also Like

[fbcomments]