Costes Fashion

#1 Natural Summer

By 7 May 2019 Fashion

Animal prints zijn hotter than hot! We hebben natuurlijk de luipaard-, tijger- en zebraprint gezien, maar de Natural Snake trend laten we niet zomaar voorbijgaan. Deze print is verkrijgbaar in verschillende varianten, maar de natural variant is onze favoriet! Met deze print blijf je niet onopgemerkt en blaas je je garderobe een nieuw leven in. In dit nieuwe hoofdstuk van onze SS19 collectie staat deze stijlvolle print centraal. Benieuwd hoe jij deze trend kunt combineren? We geven je graag onze fashion tips!

Sandy toes and salty kisses
Aardetinten zijn de trend van dit seizoen. Ga voor deze zomerse, rustigere zandkleuren of voor blushing pink in combinatie met de slangenprint en creëer een natural summer look. Daarbij kan je de neutrale kleuren van deze print gemakkelijk combineren met de favoriete items uit jouw kledingkast.

Style it off!
Deze trend biedt voor ieder wat wils. Combineer één item met de slangenprint waardoor het kledingstuk extra opvalt. Wil je all the way gaan? Combineer dan meerdere snake items bij elkaar voor een eye-catching geheel. Draag een top met een rokje eronder in dezelfde print en geef je look een vrouwelijke boost!  Ga je liever voor een stoere look? Combineer dan een broek in de print met een T-shirt en sneakers. Wil je de print subtiel aan je look toevoegen? Stijl dan je outfit af met een haarband of scrunchie van deze trend. In de zomer creëer je een bohemien gevoel door een slangenprint jurk, blouse of shorts te dragen over je swimwear heen en word een showstopper terwijl je over het strand flaneert.

Say it with accessoires
Wanneer het aankomt op accessoires is de Natural Snake de perfecte keuze. Ga voor een sierlijk riempje of combineer je outfit met de snake boots of sneakers. Zo geef je elke outfit een subtiele edgy twist! Daarbij kan je deze print perfect combineren met al jouw bijous. Een strooien hoed of de macramé tas is de perfecte aanvulling op jouw slangenprint items.

Let the snake slither into your wardrobe!

You Might Also Like

[fbcomments]