Costes Fashion

Paradise City

By 10 July 2019 Hotspots

De zomerse dagen staan voor de deur en dan willen we niets liever dan naar buiten! Voor de fijnste city strolls kunnen we perfect terecht in onze eigen prachtige stad Amsterdam waar de leukste plekjes zitten om bijvoorbeeld op een terrasje te genieten van de zon. Outfit inspiratie: ga voor een daily-to-go look met bijvoorbeeld onze flowy skirt gecombineerd met een T-shirt en platform sneakers.

Amsterdam is de perfecte locatie om je zomerse dag door te brengen. In deze bruisende stad ontdek je de leukste en meest hippe plekken. Struin bijvoorbeeld de kleurrijke bloemenmarkt aan het Koningsplein af voor het ultieme zomergevoel, of ga naar de Kalverstraat voor het spotten van de nieuwste trends. Ga je toch liever voor unieke fashion items? Dan mag je de Negen Straatjes echt niet overslaan! Vergeet op zo’n dag niet een handige bumbag of cross-body tas om jouw essentials in mee te dragen.

Voor een heerlijke lunch loop je de prachtige Negen Straatjes in. Pluk Amsterdam, gelegen in de Reestraat, is hiervoor the place to be en onze favoriet! Bij dit fantastische lunchtentje kan je aanschuiven voor de meest culinaire hoogstandjes. Als je binnenkomt staan de mooiste en lekkerste taarten al op je te wachten. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan kan je hier ook perfect terecht voor de meest rijk belegde broodjes, fancy acai bowls, kleurrijke smoothies en verschillende soorten luxe koffies waaronder de heerlijke matcha latte. Er staan talloze gezonde opties op het menu waarbij je ook kunt kiezen uit vegan lekkernijen. Als je klaar bent met koffieleuten kan je lekker rondneuzen en de leukste dingen scoren: accessoires, woondecoratie, keukengerei en food gerelateerde producten. Perfect als cadeautje of gewoon voor jezelf! Pluk Amsterdam is het meest gezellige en sprankelende lunchtentje waar alle gerechten met kwaliteit, elegantie en boordevol passie worden gepresenteerd en is de ideale locatie voor dat extra verwen momentje tijdens een dag in Amsterdam.

In de zijstraten van de Negen Straatjes, verstopt tussen de grachten, zitten unieke winkels en boetiekjes: van vintage- tot conceptstores. De winkels worden afgewisseld met gezellige lunchtentjes. Neem plaats op een terras en waan je tussen de prachtige herenhuizen en langsvarende boten.

De Negen Straatjes is de perfecte plaats voor:
– Shoppen bij vintage shops
– Unieke koffietentjes
– Ten Kate en Albert Cuyp markt

Sluit je shop dag af bij de Hangar of Plekk waar je kunt genieten van lekkere hapjes en een fancy cocktails aan het Ij.

Have fun!

You Might Also Like

[fbcomments]