Costes Fashion

Fall 19 Sneak Peek

By 5 August 2019 Fashion

Ondanks dat de zomer nog in volle gang is, maken wij weer plaats voor onze najaarscollectie. Op ons hoofdkantoor werd de collectie gepresenteerd aan de shopmanagers, assistentes en visual merchandisers. Het inkoopteam + designers namen ons mee in alle trends die we komend seizoen niet mogen missen en graag geven we jou ook vast een sneak peek!

Fall in Love

Het najaar van 2019 bestaat uit veel aardetonen, grove breisels, shiny stoffen en vernieuwde dierenprints. Het kleurenpallet bestaan vooral uit cognac, beige, afgewassen grijs, zwart, off-white en een knipoog naar rood. Daarbij zijn de dierenprints zeker niet weg, maar worden in een andere vorm gegoten. In het voorjaar waren het vooral grove prints zoals leopard en zebra, maar nu zijn de prints subtieler en verfijnder. Dit alles is verwerkt in uiteenlopende stoffen, maar de grove knitwear is toch wel het belangrijkst met de koude dagen!

Vintage Denim

Ons favoriete item voor elke dag, de jeans! De lichte jeans was in de jaren tachtig helemaal hot en is nu weer terug van weggeweest. In de najaarscollectie is dit terug te vinden in verschillende fits. Naast de kleur, is ook het model terug uit de 80’s. De hoge taille en rechte pijpen zijn de kenmerken van dit model. Combineren met sneakers of hakken? Aan jou de keus! Daarnaast zien we edgy wassingen terug door een speciale verftechniek. Combineer met een spijkerjas en jouwe stoere look is compleet.

Wij hebben nu al zin in het najaar!

You Might Also Like

[fbcomments]