Costes Fashion

Festi.Food.Ball!

By 7 August 2019 Costes HQ

Het was weer tijd voor ons jaarlijkse voetbaltoernooi! Festi.Food.Ball stond ook dit jaar weer in het teken van fanatiek voetbal, gezelligheid en natuurlijk een groot afsluitend feest. Samen met alle collega’s van Costes en The Sting Companies hebben we er een knallende dag van gemaakt.

We begonnen de dag al vroeg met het voetbaltoernooi. Opgegeven teams konden strijden om de begeerde titel: winnaar van het Festi.Food.Ball 2019! Elke ronde vielen er teams af. Na een spannende race en veel support, waren Costes Drachten en The Sting Amsterdam de verdiende kampioenen van het voetbaltoernooi.

Na afloop van het voetbaltoernooi kon de borrel beginnen. Naast alle bekende dranken, werden er ook heerlijke sangria’s en andere mixdrankjes geserveerd. Na het eerste drankje, gingen de luiken van de foodtrucks open. Van vega hamburgers en gevulde zoete aardappels tot de beste frietjes en rijk belegde nacho’s, voor ieder wat wils!

Maar wat is een personeelsfeest zonder feest? Iedereen stond te popelen omdat er eindelijk gedanst kon worden. Als klap op de vuurpijl werden we verrast door een hoofdact van één van de populairste artiesten van dit moment: Broederliefde!

Benieuwd naar ons Festi.Food.Ball? Zie hieronder de aftermovie voor een korte impressie:

You Might Also Like

[fbcomments]