Costes Fashion

F/W19 Campaign shoot @Budapest

By 18 September 2019 Hotspots

Het herfstseizoen doet bijna zijn intrede en daar hoort natuurlijk een prachtige Fall/Winter collectie bij. Voor de fotoshoot van onze favoriete tijd van het jaar reisden wij af naar het authentieke Boedapest. We bezochten de mooiste plekjes om de meest unieke beelden te creëren. En niet alleen foto’s, maar ook lanceren wij een fantastische video!  In het eerste deel van de campagne nemen onze modellen Carmen & Camilla je mee op hun girls trip. Een echte “fall getaway” met een heerlijk najaar gevoel.

Boedapest
Boedapest is ontzettend populair onder toeristen en ook wij zijn verliefd op de stad geworden. Boedapest wordt ook wel de ‘Parijs van het Oosten’ genoemd, een stad die je een keer bezocht moet hebben! Boedapest ademt sfeer; de stad doet je denken aan een mix van de elegantie van Parijs, de creatieve rauwheid van Berlijn en de bohemian vibe van Istanbul. De stad staat bekend om haar historische architectuur en populaire badhuizen waar je even kunt ontsnappen aan de drukte. De Donau rivier stroomt midden door de stad die dwars door de beide stadsdelen Buda en Pest stroomt, en daarom kom je veel bruggen tegen met elk een eigen verhaal.

Onze trip
Bij aankomst kwamen wij aan in het oudste hotel van Boedapest, het Gellért hotel. Dit hotel is middenin het centrum gelegen aan de Donau en vanuit een karakteristiek balkon kijk je uit op de Vrijheidsbrug.
De eerste shootdag kon beginnen! We begonnen in het hart van Boedapest: Castle Distrikt en Basillica Distrikt. Castle Distrikt bevindt zich hoog op de heuvels, wat ons een prachtig panoramisch uitzicht gaf over de hele stad. Zo keken we onder andere ook uit op de Basillica Distrikt. De trip zette voort naar de Chain Bridge, de oudste brug en meest opvallende bouwwerken van de stad, waar we een rauw herfstgevoel hebben kunnen neerzetten.

De tweede dag waanden we ons in de vrijheid van het City Park. Langs het water hebben we onze twee modellen omgeven door de natuur mogen vastleggen.
Tussendoor hebben we geluncht bij Fekete. Een authentiek Hongaars tentje met een prachtige binnenplaats. Ze serveren er heerlijke Lattes en fantastische salades.
Zeker een hotspot om te bezoeken! Om de late night sunset vast te leggen is onze trip geëindigd op de rooftop terras van het Gellért hotel, waar we met een
drone de laatste beelden hebben geschoten.

A Fall Getaway
In dit eerste thema worden bruin en cognac tinten afgewisseld met donkerblauw, mosterdgeel en off-white. De dikke truien geven een kleine knipoog naar de wintercollectie, maar nemen het modebeeld nog niet geheel over. Kwalitatieve printed T-shirts en blouses in combinatie met een stoere denim jeans of rok geven jou gegarandeerd een casual, vrouwelijke uitstraling. De maxi jurk blijft ook nog even zichtbaar en met hoge laarzen afgetopt met een stoer jasje creëer je een ultieme najaar look. Grofgebreide knit items en comfy sweaters zijn niet weg te denken komend seizoen en ontbreken daarom ook niet in deze collectie. Daarnaast geeft de ribstof een echt najaar gevoel en dit is verwerkt in onder andere de Paperbag Skirt. Must-have items zijn wat ons betreft de Twill Button Pants en de High Waist Flare.

Are you ready for the new season?

You Might Also Like

[fbcomments]